Kocamın Ailesi 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kocamın Ailesi 1. Bölümüyle 3 Temmuz Perşembe akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Kocamın Ailesi 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kocamın Ailesi 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kocamın Ailesi Dizisi 1. Bölüm özeti

Yonca ve Tarık, iki kişilik hayatlarında sessiz sakin yaşarken, kendilerini babaanneli, yengeli, amcalı, bol kardeşli Ar ailesinin ortasında bulurlar. Tarık 5 yaşından beri özlemini çektiği geniş aileye komşu evlat olurken, Yonca uğrunda bekar kalacak kadar korktuğu geniş bir aileye komşu gelin oluvermiştir. Ar ailesi ise bambaşka bir trajedi ve gizemle için için kaynamaktadır.

KOCAMIN AİLESİ 1. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımını Mia Yapım yapımcılığını Banu Akdeniz ' in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu ve Verda Pars ' ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Şafak Bal ' ın bulunduğu 'Kocamın Ailesi' adlı komedi dizisi 3 Temmuz Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında başlıyor.

Dizinin kadrosunda Gökhan Alkan, Selen Seyven, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak, Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür gibi isimler yer alıyor.

Dizinin konusu

Yonca, Tarık ' la evlenmezdi belki… Eğer Tarık ' ın annesi, babası, amcası, dayısı, teyzesi, ablası, yakını, uzağı, herhangi bir akrabası, bir yerde kökeni, birileriyle göbek bağı olsaydı. Her modern, çalışan genç kadının hayalidir ' çöpsüz üzüm ' bir koca bulmak. Yonca'nınki gerçek oldu.

Tarık, başarılı bir doktor, iyi kalpli bir insan, yakışıklı olduğu oranda karısına aşık bir koca... Küçük yaşta evlatlık verilmiş üstelik üvey ailesinden uzakta yaşayan, ' yalnız ' bir erkeği kim kaçırmak isterdi ki? Yonca ' da kaçırmadı zaten. Fazla uzatmadan birlikte televizyon karşısında oturup çekirdek çitleyebilecekleri bir ' çekirdek aile ' kurdular. Böyle de yaşlanacaklardı... Eğer Ar Apartmanı ' na taşınmasalardı.

Anası, danası, ablası, babası, bitirimi, hoppası, alabildiğine ve olabildiğine kalabalık, bir apartman dolusu ' geniş bir aile ' ydi Ar Ailesi. Tarık bu aileyi görür görmez keyiften, Yonca ise kederinden bayıldı. ' Kocasının Ailesi ' nden beter, bir apartman dolusu komşusu olmuştu. O komşular ki, daha ilk günden Tarık ' ı evlat, Yonca ' yı elkızı kabul ettiler. Ve bu kadarıyla da kalmadı. Yeni evli çifti asıl büyük sürpriz, hemen karşı dairelerinde pimi çekilmiş bir el bombası misali ilerleyen günlerde bekliyordu.