Hatay Milletvekili Ergin, Mobilyacılar Sitesini Ziyaret Etti

AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, yapımı süren Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

Ergin, Açıkdere Mahallesinde 465 dönüm arazi üzerine kurulacak olan sitenin inşaatını üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldı.
Değişik büyüklüke 100 fabrikaya ev sahipliği yapacak sitenin binlerce gence iş ve aş imkanı sunacağını belirten Ergin, sitenin tamamlanmasıyla Antakya'nın mobilyacılık sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmaları ile rekabet etme ve dünya markası olma yolunda kendini göstereceğini kaydetti.

Ergin, şunları söyledi:
"Fabrikasyon imalat yapılacak olan bu sitede esnaf, rekabet ortamına daha rahat ayak uyduracak. Kaliteli mallar üreterek gelir seviyesini yükseltecek. Sitemizde üretimi yapılacak olan mobilyalarımıza yurt dışında da pazar bulunmasıyla ihracat sektöründe canlanmalar yaşanacaktır. Kentimiz, ilimiz bu sayede ekonomik gücüne güç katacaktır.''
Ergin'e ziyareti esnasında Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Ali Kanlı ve Antakya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar eşlik etti.
Kaynak: AA