Çankırı'da Gazeteciler İftarda Buluştu

Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği üyeleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çankırı'da Gazeteciler İftarda Buluştu

Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği ilkini geçen sene düzenlediği geleneksel iftar yemeğinin ikincisini gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde üyeler hep birlikte hem sohbet edip kaynaşma, hem de mübarek ramazan günlerinin manevi havasını birlikte soluma imkânı buldu.

İftar sonrası konuşan Dernek Başkanı Özgür Alantor, "Biliyorsunuz derneğimizi geçen sene 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde kurduk. Yeni bir dernek olmamıza rağmen hem üyelerimiz arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi konusunda hem de kültürel ve sportif alanlarda çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik. Tüm üyelerime verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Yaptığımız tüm faaliyet ve organizasyonları hep kendi imkanlarımız ve sizlerin özverili destekleri ile gerçekleştirdik. Burada bulunan arkadaşlarımın hepsi bu mutfakta yer alıyor ve hepsi bir işin ucundan tutuyor" dedi.

Alantor, gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir iş olduğunun altını çizdi.

Karatekin Gazetesi Sayfa Editörü Murat Demir ise gazetelerin toplumun bilgi edinme kaynakları olduğunu ifade ederek, bu bilgi edinme kaynaklarının sık sık bir araya gelmesinin faydalı olacağını belirtti.

Çankırılı gazeteciler yemek sonrası meslektaşları ile bilgi alışverişinde de bulundu.
Kaynak: İHA