Survivor Şampiyonu Turabi Hayırlı Evlat Çıktı

Survivor yarışmasından sonra tatil için soluğu Muğla’nın Bodrum İlçesinde alan Turabi, yarışmadan kazandığı para ödülünü babasına, araba ödülünü annesine vereceğini açıkladı.

Survivor Şampiyonu Turabi Hayırlı Evlat Çıktı

Survivor yarışmasının birincisi Turabi Çamkıran, yarışmanın sona ermesinin ardından dinlenmek ve tatil yapmak için Bodrum’a geldi. Arkadaşları ile birlikte gün boyu denize girip stres atan Turabi zor bir maratonun ardından tatili hak ettiğini ifade etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turabi, yarışmanın ardından kaçıp Bodrum’a geldiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Bodrum’da cennette gibiyim. Buranın çok güzel havası ve insanları var. Bana karşı tepkiler inanılmaz. Yarışmadan çıktıktan sonra illaki seviliriz diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Bu kadarını hayal bile edemezdim. Bana Turabi bu kadar çok sevileceksin deselerdi inanmazdım.”

“PARA ÖDÜLÜ BABAYA, ARABA ÖDÜLÜ ANNEYE”
Turabi, "yarışmadan kazandığı para ödülünü nasıl değerlendireceği" sorusuna şöyle karşılık verdi: “Parayı ne yaptın? diye soruyorlardı. Para elime geçtiği zaman babaya gidecek. Araba ödülü anneme gidecek. Bende yine bir şey kalmadı. Ben zaten dans ve dövüşten para kazanıyordum. Onları artık hobi olarak yapacağım, çok sevdiğim için bırakamam.”

“DİZİDE OYNAMAK İSTİYORUM”
Yarışma süresince kameralara alıştığını ifade eden Turabi, oyunculuk yapmak istediğini belirterek, tekliflere açık olduğunu ve usta oyuncuların yanında yetişip kamera karşısına geçmek istediğini belirtti.

Ada şartlarının oldukça zor olduğunu ifade eden Turabi, sözlerini şöyle tamamladı: “Açken her şey çok zor. Açlıktan ölüyorsun, yan koltukta kumanda bile olsa onu bile üşenirsin almaya. Açlıktan ölüyoruz ve bir adadaydık. Açken yürümek ve nefes almak bile çok zor.”
Kaynak: İHA