Serdar Arseven çatı adayını bakın kime benzetti

Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek ile Gündem programına katılan Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Danışmanı ve köşe yazarı Serdar Arseven çatı adayı İhsanoğlu'nu öyle birine benzetti ki...

Serdar Arseven çatı adayını bakın kime benzetti
Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek ile Gündem programında Cumhurbaşkanı seçimleri masaya yatırıldı. Programa konuk olarak katılan Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Danışmanı ve köşe yazarı Serdar Arseven, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Arseven, Soner Yalçın'ın yazısından alıntı yaparak Ekmeleddin İhsanoğlu'nun intihalci olduğunu ayrıca İhsanoğlu'nun babası İhsan Efendi'nin 'Bektaşilik sapıktır' dediğini aktardı.

Bu örneklerden sonra sözü Süleyman Demirel'e getiren Arseven 'Şimdi Süleyman Demirel'in çıkışına bakın. Bir tarafta Demirel için dindar adamdır. İslamköylüdür. Elinde Kur'an kalbinde iman geliyor Muhteşem Süleyman diye anılan. Seçimlerden önce hacılarla hocalarla seçimden sonra masonlarla localarla... Demirel'i tanımlayan en önemli şey bu. Demirel'e bakın deniyor ki işte viskisini alan bir adam bununla birlikte namazını kılan bir adam işte aile özellikleri uygundur. Demirel'in çıkışına bakın rahmetli Sadettin Bilgiç ile Demirel arasında mücadelelere bakın Ekmeleddin İhsanoğlu günümüze uyarlanmış tipik bir Demirel'dir. Zaten Süleyman Demirel ile görüşüldü. Ne zamandır böyle çatı-matı şeyleri yapılıyordu' diye konuştu.