Doğanşehir'de Her Akşam İftar Programı Düzenleniyor

Doğanşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her akşam iftar programı düzenleniyor.

Doğanşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, yaptığı yazılı açıklamada, vakıf tarafından rahmet, mağfiret, sabır, kanaat ve huzur ayı olan ramazan ayı nedeniyle, Doğanşehir Hükümet Konağı bahçesinde ve ilçeye bağlı mahallelerde her akşam iftar programı düzenlendiğini belirtti.

Soğukpınar, iftar programlarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından iş adamlarının da katkısıyla düzenlediklerini kaydetti.


İftar programı öncesinde mahallelerde ikamet eden ve vakfa kayıtlı olan, dosyası bulunan aileleri, haneleri ziyaret etmeye çalıştıklarını dile getiren Soğukpınar, "İftar yemeklerimize yoğun katılım oluyor. Çocuklarımızla, gençlerimizle, yaşlılarımızla, ihtiyaç sahiplerimizle beraber aynı masa etrafında iftarımızı açıyoruz. Aynı yemeği, aynı ekmeği, aynı suyu paylaşıyoruz. Bu vesileyle, vatandaşlarımız arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları pekiştiriliyor. Programlarımız ramazan ayı boyunca devam edecek. Programa katkı veren iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA