Sındırgı'da Ramazan Gecelerine Yoğun İlgi

Sındırgı Belediyesi’nin Ramazan geleneklerini yaşatmak, ilçe halkına eski ramazan aylarını hatırlatmak ve çocukların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği İftar yemeği ve Ramazan Eğlencelerine vatandaş büyük ilgi gösteriyor.

Sındırgı'da Ramazan Gecelerine Yoğun İlgi

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın talimatı ile Sındırgı'da Ramazan geceleri dolu dolu geçiyor. Şerif Paşa Meydanı’nda düzenlenen etkinlikleri sokak iftarlarıyla başlarken, her gün başka bir mahallenin sokağında vatandaşlara iftar veriliyor. Belediye Başkanı Yavaş orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor.

İftar yemeğinin ardından Şerif Paşa Meydanı’nda düzenlenen Sındırgı Belediyesi Ramazan Eğlencelerinde meddah, ateşbaz-ateş gösterileri, orta oyunu, jonglör gösterisi, sihirbaz gösterisi, Hacivat-Karagöz gösterileri yapılarak, kurulan oyun parklarıyla çocukların dolu dolu bir ramazan gecesi geçirmeleri sağlanıyor.

Sındırgılıların büyük ilgi gösterdiği ve zengin içerikli iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “Hepinizin Ramazanı Mübarek olsun. Herkesin hayrı, orucu, duaları kabul olsun. Allah bütün dualarımızı Kabe’de edilen dualar nezdinde kabul etsin. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sındırgıda bu yıl farklı bir ramazan ayı etkinlikleriyle Ramazanı şenlendirelim dedik. Hep beraber ibadetimizi de, eğlencemizi de birlikteliğimizi de Allah daim etsin. Memnuniyetinizin inşallah daha üst noktalara çıkmasını sağlayacak hizmetler yapmak dileğimizle hayatımızı sürdüreceğiz. Her zaman hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yavaş’ın konuşmasının ardından devam eden programla yedisinden yetmişine tüm Sındırgılılar Şerif Paşa Meydanında Ramazan etkinliklerinde bol kahkaha dolu bir gece geçirerek, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Yavaş’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA