Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Ak Parti Üyelerine İftar Verdi

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı, AK Parti üyelerini bir araya getirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın ev sahipliğinde bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, AK Parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay, belediye meclis üyeleri ve partili üyeler katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Başkan Tutal, mübarek Ramazan ayında birlik beraberliği pekiştirmek için bir araya geldiklerini vurguladı.
Başkan Tutal, "Ramazan ayı Müslümanların kaynaştığı, garibanların hatırlandığı bir aydır. Sizlerle iftarda bir araya gelerek birlik beraberliğimiz pekiştirmek ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için kaynaşmayı sağlamaktır. Bizlere düşen görev sayın Başbakanımızı ilk turda Çankaya'ya çıkarmaktır" dedi.

Tüfekci, ise Ramazan ayının Müslümanların kanayan yaralarına merhem olmasını dile getirdi.
Tüfekci, sözlerine, "Alevi Sünni, Kürt, Türk gibi Mezhep kavgaları yaratarak Türkiye Cumhuriyetini kaosa sokmaya çalışıyorlar. İnsanlarımız sağduyulu olayın farkındalar. Birlik ve beraberliğimizi koruyup AK Parti ailesi olarak bu oyunlara düşmeyeceğiz. Çatı aday diye muhafazakar bir aday gösterdiler. Bu da güzel. Ama aslı varken fotokopisine gerek yok" dedi.

Kaynak: AA