Şefkatiye’de Mahalle Meydanı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede bulunan ibadethanelerin eksikliklerini giderme çalışmalarını yerinde inceledi.

Şefkatiye’de Mahalle Meydanı

İbadethanelerin eksikliklerinin giderilmesi konusunda yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere denetime çıkan Başkan Üzülmez, Ataşehir mahallesinde Abdülhamithan Camii ve Şefkatiye mahallesindeki Şefkatiye Camii’ni gezdi. Başkan Üzülmez ilk olarak Kartepe Belediyesi’nin Ataşehir mahallesindeki Abdülhamithan Camii çevre düzenleme çalışmalarında gelinen noktayı yerinde inceledi.

Beraberinde başkan yardımcısı Zafer Arat ve belediye meclis üyesi Yaşar Kemal Bayraktar ile çevre düzenlemesi yapılacak Şefkatiye Cami’nde de inceleme yapan Başkan Üzülmez, hizmete sundukları mahalle meydanı dinlenme alanından faydalanan vatandaşların teşekkürlerini de kabul etti. Vatandaşların hizmetleri takdir ediyor olduğunu görmenin çalışma şevklerini artırdığını belirten Başkan üzülmez, “Sizler daha güzel hizmetlere layıksınız” dedi.

Belediye ekipleri tarafından 80 metrekarelik alanda zemin düzenlemesi ardından monte edilen kamelyalar altında serinleyerek dostluklarını pekiştiren sohbetlerde bulunan mahalle sakinleri, “İbadethanemizin eksikliklerinin giderilmesinde taleplerimizi ikiletmeden gerçekleştirdiğiniz için size ve ekibinize teşekkür ederiz. Camimizi de günümüz koşullarına uygun çevre düzenlemesini de kısa zamanda tamamlayacağınıza inanıyoruz. Cami cemaati olarak verdiğiniz hizmetler ve yapacağınız düzenlemeler için şimdiden teşekkür ederiz” şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: İHA