Posof Kaymakamı Şıvgan, Ahıskalı Aileye Destek Verdi

(ÖZEL HABER)-Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, Ahıskalı ailenin yürüyemeyen oğlu için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Posof Kaymakamı Şıvgan, Ahıskalı Aileye Destek Verdi

Ahıska’da yaşayan Merdalioğlu ailesinin 18 aylık oğlu Muhammed ayaklarını kullanamadığı için yürüyemiyor. Meddi imkanları iyi olmayan ailenin yardımına posof Kaymakamı Halil Şivgan koştu. Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, makam otomobilini göndererek Dursun Merdalioğlu ve eşi ile çocuğunu da alarak Posof'a burudan da Ardahan Devlet Hastahanesi’ne gönderdi. Yapılan muayene sonucunda tam teşhisin konulabilmesi için çocuk nöroloji uzmanının muayene etmesi ile ancak teşhis konulabileceği belirtildi.

Kaymakam Şivgan, tedavi şeklinin tam tespitinden sonra ne gerekiyorsa onun yapılacağını belirterek, “Biz sınır ilçesiyiz. Ahıska’nın komşusuyuz. Tabiiki orada ki kardeşlerimize sahip çıkmak zorundayız. Bu ailemiz bizden Türkiye sınırları içinde ne tür bir yardım istiyorsa seve seve yapmaya hazırız” dedi.

Tekrar Ahıska ya gönderilen aile kısa zamanda gerekli teşhis ve tedavinin yapılabilmesi için Erzurum veya Ankara ya gönderileceği belirtildi.
Kaynak: İHA