Birsiad'dan Mkü Rektörü Güder'e Ziyaret

Birleşik Sanayici ve İş Adamları Derneği (BİRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yücedal ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ziyaret etti.

Güder, ziyarete yaptığı konuşmada, Hatay'da faaliyet gösteren tüm sanayici ve iş adamı dernekleriyle ciddi ve iyi ilişkilerinin olduğunu belirtti.

Yılın belirli dönemlerinde sanayici ve iş adamlarından oluşan tüm birliklerin bir araya gelerek bölgesel sektörlerin gelişimine yönelik gelecek vizyonunun ortaya konulabileceği çalıştay şeklindeki toplantılara ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Güder, Hatay ekonomisi için yapılması gereken faliyetler üzerinde durduklarını kaydetti.

Güder, küçük esnaf sınıfından biraz daha yukarıya doğru orta ölçek ve büyük ölçeği hedefleyen girişimcilere perspektif sunmak gerektiğini bildirdi.
Yücedal da kabulde dolayı Güder'e teşekkür ederek, hedeflerinin belli bir seviyedeki esnafı iş adamı pozisyonuna yükselterek ihracata yönlendirmek ve adım adım büyümelerine yardımcı olmak olduğunu aktardı.
Kaynak: AA