Konya Belediyeleri Bayramlaştı

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu, Meram ve Karatay İlçe Belediye Başkanları, personelle bayramlaştı.

Konya Belediyeleri Bayramlaştı

Ramazan Bayramı dönüşü personelle Yeni Stadyum’da bayramlaşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, büyük yatırımlarla Konya’yı sözde değil, özde marka şehir haline getirdiklerini söyledi.

Yeni Büyükşehir Yasası ile yeni bir Konya modeli oluşturulacağını belirten Başkan Akyürek, bunda belediye çalışanlarının tamamının katkısı olacağını ifade etti.

Konuşmasında İsrail’in Gazze’ye yaptığı zulme de değinen Başkan Akyürek, Türkiye lider ülke olmadan İslam coğrafyasında akan gözyaşlarının dinmeyeceğini vurguladı.

Mesai başlangıcında Fen İşleri, Park Bahçeler, Destek Hizmetleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, daha sonra sosyal tesislerde memur personelle bayramlaştı. Başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma programında konuşan Başkan Altay, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle personele teşekkür ederek, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Toru, bayramın Meram’da sorunsuz geçtiğini ifade ederek, tüm belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yerel yönetimlerin beşikten mezara kadar herkese hizmet veren kurumlar olduğunu ifade eden Başkan Toru, çalışmaların daha sağlıklı yapılabilmesi için iletişimin önemine dikkat çekti.

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri, Park Bahçeler Müdürlüğü fidanlığı ve belediye hizmet binasında çalışanlarıyla bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, personeliyle bayramlaştı. Çalışanlara müjde veren Başkan Hançerli, Karatay'da mevsimlik işçilerin artık çıkarılma korkusu yaşamayacaklarını, sözleşme ihalelerinin bir yıla çıkarıldığını söyledi.

Kaynak: İHA