Eynal’da Bayram Bereketi

- Kütahya’nın turistik ilçesi Simav’da belediyenin işlettiği şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcaları, üç günlük Ramazan Bayramı tatilini doğal güzellikler içerisinde termal ortamda geçirmek isteyen vatandaşların akınına uğradı.

Eynal’da Bayram Bereketi

800 yatak kapasiteli şifa merkezinde bayram süresince boş yer kalmadı. İşletme Müdürü Cemil Baybuk, Ramazan Bayramını Eynal Kaplıcaları’nda geçirmek isteyen müşterilerin aynı zamanda Simav ekonomisine büyük katkı sağladığı gibi ilçeyi de hareketlendirdiğini bildirdi.
Yeraltından 700 metre derinlikten çıkan 162 derecelik sıcak suyu uygun ısılarda kaplıcadaki 192 apartın yanı sıra umuma açık hususi banyo ve hamamlara vererek tatilcilerle birlikte diğer müşterileride bu nimetten yararlandırdıklarını ifade eden Baybuk, 3 günlük bayramda apartlarda konaklayan müşterilere sabah kahvaltısını açık büfe olarak hizmetlerine sunduklarını ve bu uygulamanın tatilcilerden çok büyük ilgi görmesinin kendilerini de memnun ettiğini söyledi.

Baybuk, emsallerine göre hem çok ucuz hem de doğal ortamda hizmet sunan Eynal Kaplıcaları’nın yılın her mevsiminde ful çalıştığını, kaplıcaya gelecek müşterilerin mağdur olmamaları için 0 274 547 20 01 numaralı santrale telefon ederek rezervasyon yaptırmalarının daha uygun olacağını kaydetti.

Kaynak: İHA