Chp Çeltikçi İlçe Yönetimi Görevden Alındı

CHP İl Başkanı Süleyman Erman, Çeltikçi İlçe Yönetimi'nin görevden alındığını açıkladı.

Erman, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın'ın 30 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin bütçesi ile seçim çalışmalarını yürüttüğünü kaydetti.

Aydın'ın seçimi kazandıktan hemen sonra CHP'li belediyelerden ve il yönetiminden sürekli taleplerde bulunduğunu ileri süren Erman, "Bazı CHP'li belediyelerden iş makineleri göndermesini istedi. CHP'li belediye başkanları telefonlarına çıkmadı diye istifa tehdidinde bulundu. Seçimin hemen ardından bu tür sıkıntılı bir süreç yaşandı ancak biz durumu zamana bıraktık" dedi.

Erman, Çeltikçi'deki belediye başkanlığı adaylık sürecini başından sonuna kadar koordine eden, organizasyonunu yapan, CHP'yi bu noktaya getiren İlçe Başkanı Hüseyin Aykan ve yönetim kurulunun görevden alındığını bildirdi.
Çeltikçi'de yeniden yapılanmaya gideceklerini anlatan Erman, "Bu gideceğimiz yapılanma Çeltikçi'de CHP'nin yeniden dirilişi olacak. Orada CHP'ye yapılan haksızlığa karşı duracak. CHP'ye sahip çıkacak bir yönetim ile yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Recep Aydın, CHP İl Yönetimi, başkanı ve milletvekilinin parti tabanına sahip çıkmaması nedeniyle partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.
Kaynak: AA