Başkan Üzülmez, Kartepelilerin Bayramını Tek Tek Tebrik Etti

Yoğun çalışma temposunu bayramda da hız kesmeden sürdüren ve vatandaşların yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayram süresince ilçenin farklı köşelerinde Kartepelileri ziyaret ederek herkesin bayramını tek tek tebrik etti.

Başkan Üzülmez, Kartepelilerin Bayramını Tek Tek Tebrik Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan Bayram’ında bayram ziyaretlerinde bulundu. Bayram sabahının ilk saatlerinden itibaren ilçe halkı ile bayramlaşan Başkan Üzülmez, 7’den 77’ye herkesi kucakladı. Suadiye’den Köseköy’e Eşme’den Arslanbey’e ilçenin dört bir köşesinde ilçe halkı ile buluşan Başkan Üzülmez, “Bayramlar sadece yakın akrabaların değil, yaşlı, hasta ve kimsesizlerin de hatırlanması gereken günlerdir” dedi.

Bayram ziyaretinde bulunduğu kahvelerde ve mahallelerde yoğun ilgi gören Başkan Üzülmez, elini öpen çocuklara da bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi. Başkanın ziyaretinden memnuniyet duyan yaşlılar, “Başkanım bizleri unutmadınız. Ziyaretinizle bizlere moral oldunuz. Sizin de bayramınız mübarek olsun” ifadelerinde bulundular. Bayramda umreden dönen Kartepelilerin evlerine de konuk olan Başkan Üzülmez, “Allah sizlere hacılık da nasip etsin” temennileri eşliğinde sohbet etti.

Başkan Üzülmez, bayramın son günü eski Eşme Belediye Başkanı Şaban Özer’in oğlu Uğur Özer’in nişanına da katıldı.

Uğur Özen ile Nermin Özel’in Yuvacık Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nişan cemiyetinde “Allah Tamamına Erdirsin” dilekleri eşliğinde nişan yüzüklerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu taktı. Özer ailesini Kartepeliler yalnız bırakmazken bu mutluğa Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de ortak olarak, genç çifte mutluluklar diledi.
Kaynak: İHA