Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatından Erdoğan'a Destek

AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı üyeleri, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek vermek amacıyla Ziraat Bankası'na giderek, bağışta bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir destek de Kemer'den geldi. AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle partililer, Ziraat Bankası Kemer Merkez Şubesi önünde bir araya geldi.
Üzerinde, Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu tişörtler giyen partililer, sırayla bankaya girerek bağışta bulundu. Partililer arasında AK Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin ile eski İlçe Başkanı Zafer Yaman ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Özgür Nizam da yer aldı.
İlçe Başkanı Ferruh Derin, cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında çalışmalara başladıklarını, Erdoğan'a tam destek verdiklerini söyledi.

Partinin tüm kademeleriyle bankaya geldiklerini anlatan Derin, "Başta ilçe yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, kadın ve gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz, eski yönetim kurulumuz ile partili arkadaşlarımızla cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek veriyoruz" dedi.

Kaynak: AA