Onkoloji Konukevi’nde Bayram Eğlencesi

Ramazan Bayramı’nı evlerinden ve ailelerinden uzakta geçiren Yenimahalle Belediyesi Onkoloji Konukevi sakinleri için bayram eğlencesi tertip edildi.

Onkoloji Konukevi’nde Bayram Eğlencesi
Şerafettin Köylü’nün sazı ve sözüyle renk kattığı eğlencede, hasta ve hasta yakınları moral depoladı.
Tedavi için şehir dışından Ankara’ya gelen ve Yenimahalle Belediyesi’nin hizmete sunduğu Onkoloji Konukevi’nde ikamet eden hasta ve hasta yakınları, Ramazan Bayramı’nı eğlencelerle kutladı. Hayırsever Çiğdem Kuzucu tarafından organize edilen etkinlik sayesinde konukevinde kalan 36 hasta ve hasta yakını, bayramı evlerinden uzakta geçirmenin hüznünü yaşamadı. Şeraffetin Köylü’nün seslendirdiği birbirinden hareketli şarkı ve türkülerle eğlenen konukevi sakinleri, hastalıklarını unutarak felekten bir gün geçirdi. Şarkılara eşlik eden, hareketli şarkılarda pisti hiç boş bırakmayan konukevinin misafirleri, unutamayacakları bir bayram geçirdi.

Bayram ikramlarının ağızları tatlandırdığı eğlencede hasta ve hasta yakınlarına çeşitli hediyeler de dağıtıldı. Yenimahalle Belediyesi’nin bu tesisi hizmete sunarak kendilerine sıcak bir yuva sağladığını belirten hasta ve hasta yakınları, “Burada otel konforunda bir hizmet var. Personel de çok güzler yüzlü. Her ihtiyacımıza cevap veriliyor. Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor, Başkanımızın desteğini hep yanımızda hissediyoruz. Bugün de bu bayram eğlencesi ile hastalıkları, derdi, kederi bir yana bırakarak gönlümüzce eğlendik. Ailemizden, evimizden uzakta geçirdiğimiz bu bayram gününde bizleri unutmayarak bu eğlenceyi düzenleyen hayırseverimiz Çiğdem Kuzucu ve tüm belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz” dediler.
Kaynak: İHA