Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Açıklaması

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, personeli ile bayramlaştıktan sonra belediye olarak başlangıç dönemini geride bıraktıklarını çalışma dönemine başladıklarını söyledi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Açıklaması

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programıyla personelinin bayramını kutlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kazasız belasız bir bayram diledi ve belediyede artık başlangıç döneminin bittiğini ve çalışma döneminin başladığını söyledi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye binasında meclis üyeleri ve personeli ile bayramlaştı. Belediye başkan yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sağay ve Mürsel Sabancı'nın da hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde Başkan Yücel Yılmaz, personeli ile tek tek tokalaşarak, kazasız-belasız bir bayram diledi. Bayramlaşma programına katılan tüm belediye personeli de, çalışma arkadaşlarının bayramını kutladı. Törende personeline hitap eden Başkan Yücel Yılmaz, artık başlangıç döneminin bittiğini, çalışma döneminin hızla başladığını söyledi.

Başkan Yılmaz: "Bazı personellerimiz izne çıkacak bazıları da izinden dönecek ama belediye yaşayan bir sistemdir. Şalteri indirdim kapattım diye bir şey yok. Ne doğanımız, ne bu hayata ebedi gözünü yuman ne de hasta olan biter, belediye durmadan çalışmak zorundadır" dedi.

Belediye Başkanın görevinin halkını mutlu etmek ve onlara vizyonel işler yapmak olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz: "Tüm birimlerimizle birlikte, halkla iç içe olmalıyız ve onların 2023'de nasıl yaşacaklarını iyi planlayabilmeliyiz. Belediyenin başarısı, belediyeyi işletmekten gelmiyor, belediyenin başarısı çocuklarımızın okuyacağı şehri iyi dizayn etmekten, huzurlu güvenli bir şehir planlaması yapıp 2023'deki şehrin dizaynını yapmaktan geçiyor" diye konuştu.

Bayramlaşma programının sonunda tüm personele kolonya, baklava hediye edildi.
Kaynak: İHA