Hatay Valisi Lekesiz'den Bayram Ziyaretleri

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kumlu ve Kırıkhan'da güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

İlk olarak Kumlu Emniyet Amirliği personeli ile bayramlaşan Lekesiz, burada yaptığı konuşmada, bayramların güzel geçmesi için huzur ve güvenin şart olduğunu belirtti.

Lekesiz, huzur ve emniyetin tesisini sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür etti.
Daha sonra Kumlu Jandarma Komutanlığı ve Kırıkhan Sucu Hudut Karakolu'na giden Lekesiz, burada da askerlerle bayramlaştı.
Lekesiz, askerlere hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en güney noktalarının birinde kutsal bir görev olan hudut görevini icara etmelerinden dolayı teşekkür etti.
Lekesiz, ayrıca geçtiğimiz yıl İstanbul'da görev yaparken resmi motosikleti ile geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Polis memuru İsmail Yıldırım'ın Bağrıyanık Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Vali Lekesiz'in ziyaretlerine Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Kumlu Kaymakamı Ali Güner, Kırıkhan Kaymakamı Halil Uyumaz, Garnizon Komutanı Piyade Albay Salih Taşgın, Kumlu Kaymakamı Ali Güner, Kırıkhan Kaymakamı Halil Uyumaz, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Mahmut Aldatmaz da eşlik etti.
Kaynak: AA