Çifte Bayramı Yaşadılar

Tokat’ın Niksar ilçesinde, İzmir Niksarlılar Derneği tarafından, Niksar Bedensel Engelliler Derneği'ne akülü sandalye hediye etti.

Çifte Bayramı Yaşadılar

Hediye edilen sandalye yakın bir zamanda geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu yürüyemeyen Ertan Yurdakul adlı vatandaşın yakınlarına teslim edildi. Akülü sandalyeyi teslim alan Yurdakul’un yakını Mustafa Cevahircioğlu emeği geçenlere teşekkür ederek, “Allah hepinizden razı olsun, bize bu mübarek Ramazan Bayramında çifte bayramı yaşattınız” dedi.

Dernek olarak bir hemşehrimizin ihtiyacını giderelim istedik diyen İzmir Niksarlılar Dernek Başkan Vekili Bülent Kapan, “Niksar’da yaşayan ihtiyaç sahibi bir hemşehrimize böyle bir yardım yapmak istedik, inşallah hayırlı olur. Onları da sevindirmiş oluruz. Niksar Bedensel Engelliler Derneği’nin (NİKBED) buradaki çalışmalarını takip ediyoruz. Bizim tabi derneğimizin gücü belli bu yüzden şimdilik ancak bir tane tekerlekli sandalye alabildik ama bunun devamının geleceğine biz inanıyoruz. Bunun da sözünü burada vermiş olalım” dedi.

Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Adnan Ünsal, engelliler derneğine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı İzmir Niksarlılar Derneği’ne teşekkür ederek, NİKBED’in çalışmaları ve faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verdi.

Yürüyemeyen yakını Ertan Yurdakul’un akülü sandalyesini teslim alan Mustafa Cevahircioğlu ise emeği geçenlere teşekkür etti

Kaynak: İHA