Bilecik'te 3 Kadın Ev Soydu

Bilecik'te meydana gelen hırsızlık olayında 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Bilecik'te 3 Kadın Ev Soydu

Edinilen bilgilere göre, İsmet Paşa Mahallesi Hastane Sokak'ta bulunan Yüce apartmanının 12 numaralı dairesinde ikamet eden ev sahibi Tolga Dedeoğlu eve girdiğinde, evinin soyulduğunu fark etti. 15 dakikalığına yan komşusuna geçtiği ve eve döndüğünde ise evinin soyulduğunu fark eden Dedeoğlu, olayı 155 Polis ekiplerine bildirdi.

Bu arada hırsızları fark eden görgü tanığı Burak Dedeoğlu'nun akrabası Büşra Tok ise, apartman kapısından girerken 3 kadının binadan arkalarını dönerek tedirgin bir şekilde çıktıklarını gördüğünü söyledi.

Tok, "Ben geçtikten sonra bayanların tekrar arkalarına dönüp bana baktıklarını gördüm ve çok tedirgin oldum. Ben de eve çıktığımda enişteme ve ablama binadan bu tarz insanların çıktığını ve çok rahatsız bir şekilde bana baktıklarını dile getirdim. Benim cümlemi bitirmem üzerine ablam eve hırsız girdiğini söyledi.

Arkadan da eniştem girdi ve polisi aradı. Polis ekipleri geldiğinde ise çevreyi birlikte tarayarak otogara gittik. Otogardan Bozüyük arabası çıkmak üzereydi ve o sırada bu kişilerin otobüs camından tekrar bana baktıklarını gördüm. Polis ekipleri bayanları otobüsten indirdikten sonra onları teşhis ettim. Bunun üzerine karakola gidip ifademi verdim" dedi.

Eskişehir'den geldiği anlaşılan 3 kadını polis ekipleri Bilecik Terminali'nde Bozüyük otobüsünün içinde gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerden Yonca U. (22), Nazlı Ö. (21) ve Leyla G.'nin (18) üzerlerinde 1 adat bilezik, 1 adet altın kolye ve Dedeoğlu ailesine ait 2 adet alyans bulundu.
Kaynak: İHA