Bartın'da Denize Giren Kişinin Boğulması

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu bayram inşallah Ortadoğu'da ki fitne ve fesadın, zulmün, sorunların sona ermesine, Türkiye'de de kardeşliğimizin pekişmesine, huzurumuzun devamına vesile olur" dedi.

Batman'da temasları süren Bakan Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Teşkilatı'nca Batman Valiliği Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Vatandaşlar ve partililerle bayramlaşan Bakan Şimşek, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batman'da huzur içerisinde bir bayram geçirdiklerini belirtti.

Herkesin bayramını kutladığını ifade eden Şimşek, "Bu bayram inşallah Ortadoğu'da ki fitne ve fesadın, zulmün, sorunların sona ermesine, Türkiye'de de kardeşliğimizin pekişmesine, huzurumuzun devamına vesile olur" diye konuştu.

Bayramlaşmak içine yanına gelen bir vatandaş kendisine, "Irak'ta, Suriye'de olup bitenleri görüyoruz. Aman Türkiye'deki huzur ile kardeşlik ve barış ortamını koruyalım. Onun için ne gerekiyorsa yapalım. Desteğimiz sizinledir" dediğini kaydeden Şimşek, bu desteğin önemine değindi.
Bakan Şimşek, söz konusu kişinin tavsiyelerinin kendileri için de önemli olduğunu vurgulayarak, amaçlarının birlik, beraberlik, huzur ve geleceği güven altına alarak, kardeşliği pekiştirmek olduğunu dile getirdi.
Programın ardından Şehit Yıldız Işılakça Polis Merkez Amirliği'ne giden Şimşek, bayramlaştığı polislerin çocuklarına bayram harçlığı dağıttı.

Daha sonra bir taziyeye katılan Bakan Şimşek, burada karşılaştığı ​Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile bayramlaştı.
Kaynak: AA