Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Bayramlaşma Programında Önemli Mesajlar Verdi

Aziziye ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Başkan Orhan, “12 yıldır yapmış olduğu çalışmalarla, Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri olan Recep Tayyip Erdoğan’ı biz bu sefer Cumhurbaşkanı olarak Köşk’e çıkartacağız.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Bayramlaşma Programında Önemli Mesajlar Verdi
Bu Türkiye’nin farklı bir yürüyüşü ve farklı bir süreci olacaktır.” dedi.


Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Türkiye sürekli farklı imtihanlardan, farklı süreçlerden geçiyor. Radikal kararlar alınıyor ve bu kararların neticesinde de dünya üzerinde söz sahibi olmaya devam ediyor." dedi.

Aziziye ilçesinde bayramlaşma programı Ilıca Termal Tesisleri'nde düzenlendi.

AK Parti il Başkan Yardımcısı Sedat Özaras, Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Aziziye Şube Başkanı Timur Meral ile belediye meclis üyelerinin, muhtarların, belediye personelleri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma programında konuşan Başkan Orhan, önemli açıklamalarda bulundu.

ZULÜM GÖREN KARDEŞLERİMİZİN ACISINI YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ
Bir huzur iklimi olan Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Orhan, "Bizler bu mutluluğu, huzuru hep birlikte coşkuyla, birliktelikle elele yaşarken, dünyanın dört bir tarafında bu huzuru ve mutluluğu bulamayan kardeşlerimiz var. Öncelikli olarak bunun acısını hep birlikte yüreğimizde hissediyoruz. Rabbimizden niyaz ediyoruz ki, dünyanın dört bir tarafında zulüm gören Müslüman kardeşlerimize yardımcı olsun ve zulmedenlere de inşallah fırsat vermesin. Bizler bu birlikteliği, bu beraberliği yaşarken Filistin’de, Gazze’de ve diğer müslüman Türk coğrafyasında bir sonraki Ramazan ayını bizim gibi yaşamalarını rabbim nasip etsin inşallah. Çünkü bizler her zaman bu bilinçle ve bu anlayışla hareket ettik. Allah’a hamdolsun ki genel başkanımız, başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız her zaman müslüman kardeşlerimizin yanında oldu ve 12 yıllık iktidarımız süresince yapılan icraatlerde bunu görebiliyoruz." dedi.

30 MART’TAKİ REKORUN, 10 AĞUSTOS’TA DA TEKRARLANMASINI İSTİYORUZ
30 Mart yerel seçimlerinden Adalet ve Kalkınma Partisi'nin birinci çıktığını ve Aziziye ilçe teşkilatıyla birlikte yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, Aziziye'nin de yüzde 66.2’lik oy oranıyla Erzurum’da ilçeler arasında birinciliği elde ettiğini hatırlatan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, "Bunlar hepimizin sayesinde oldu. Ekip olarak yapmış olduğumuz çalışmalar ve neticesinde almış olduğumuz bu sonuçta hepimizin payı vardır, hepimizin emeği vardır. Öncelikle bu çalışmalardan ve verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CUMHUR İLK DEFA BAŞKANINI SEÇECEK
Türkiye'nin sürekli farklı imtihanlardan, farklı süreçlerden geçtiğini ve dünya üzerinde söz sahibi olmaya devam ettiğinin altını çizen Başkan Orhan, sözlerine şöyle devam etti: İlk defa 10 Ağustos tarihinde yine farklı bir sandık gelecek önümüze. Bizler yani cumhur, ilk defa Cumhurbaşkanı’nı seçecek. Bu 10 Ağustos’ta gerçekleşecek ve Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız, şuan Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, inşallah 10 Ağustos tarihinden sonra da cumhurun başına geçerek Türkiye’yi farklı bir sürece, farklı bir yola kavuşturacaktır. 30 Mart yerel seçimlerinde Aziziye ilçesi Erzurum ilçeleri arasında en yüksek oy oranına sahip olarak birinci ilçe oldu. Allah nasip ederse yeni teşkilatımızla birlikte ve sizlerin destekleriyle birlikte yine Aziziye ilçesi olarak biz bu birincilik ipini tekrar göğüslemek istiyoruz. Bunun için çok az bir vaktimiz kaldı. Ramazan ayı boyunca da yapmış olduğumuz çalışmalar inşallah bayramdan sonra da devam edecektir ve ilk defa Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilecek olan 10 Ağustos tarihinde Aziziye olarak, Ilıca olarak ve Dadaşkent olarak birinciliği tekrar elde edeceğiz."
HERHANGİ BİR PARTİYE DEĞİL, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OY İSTİYORUZ
"Bir herhangi bir partiye oy istemiyoruz. Biz direkt Recep Tayyip Erdoğan ismine oy istiyoruz ve Recep Tayyip Erdoğan vereceğiniz oylarla cumhurun başına seçilecektir. Yani; Cumhurbaşkanı seçilecektir." diyen Başkan Orhan, "Siyaset vizyonu belgesiyle, 12 yıldır yapmış olduğu çalışmalarla, daha öncesinde yapmış olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi süresince ve nice nice çalışmalarla zaten Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri olan Recep Tayyip Erdoğan’ı biz bu sefer Cumhurbaşkanı olarak Köşk’e çıkartacağız. İnanın ki bu Türkiye’nin farklı bir yürüyüşü ve farklı bir süreci olacaktır. Çünkü her zaman farklı kulislerle dönen; meclis salonlarında, odalarında farklı hesaplar güdülen ve her Cumhurbaşkanlığı seçimini Türkiye farklı bir krizle atlatan ülke konumundaydı. İlk defa bu kez Cumhurbaşkanı’nı önünüze gelen sandıklarda kullanacağınız oylarla halk seçecek. Yani Cumhur seçecek. İnan ki bu, Başbakanımızın da belirttiği gibi yeni Türkiye’nin farklı bir süreci olacaktır. Cumhurbaşkanlığı’na seçilecek olana Başbakanımız, göreceksiniz Köşk’e çıkıp ta yalnızca kararname imzalamayacak. Meclisten gelen kanunların onay mekanizmasını çalıştıracak bir süreç işletmeyecek. Yine onu ekranlarda göreceksiniz, yine onu köprü açılışlarında da, toplu konut anahtarlarını vatandaşlara teslim ederken de göreceksiniz. Yine yanımızda olacak, yine bizlerden biri olacak. İnşallah ben bu temennilerle Ramazan Bayramı’nın Aziziyemize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. İnanıyorum ki, 10 Ağustas’tan sonra da farklı bir süreç yaşayacağımız yeni Türkiye’nin de hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyor ve buraya teşrif eden herkese çok teşekkür ediyorum." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

ÖZARAS: 10 AĞUSTOS, YENİ TÜRKİYE’NİN İNŞASI İÇİN ÖNEMLİ
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sedat Özaras da, Ramazan Bayramı’nı farklı ve değişik duygularla yaşadıklarına vurgu yaparak, "İslam coğrafyasında meydana gelen olaylar, özellikle İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısının Allah’tan bir önce sona erip, oradaki Müslümanların sıkıntısının sonra ermesini niyaz ediyorum. 12 yıldır yeni Türkiye’nin inşasında, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sürdürdüğümüz çabaların önemli bir merhamesine gelmiş bulunmaktayız. İnşallah önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu yeni Türkiye’nin inşasına çok önemli bir taş ekleyerek yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

MUHTAR MERAL’DAN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ TEŞEKKÜRÜ
Muhtarlar Derneği Başkanı Timur Meral ise, Aziziye Belediyesi tarafından Ramazan ayından kurulan hayır köprüsü için Başkan Orhan ve ekibine teşekkür etti. Meral, "Gönül köprüsü projesiyle ilçemizde bulunan ihtiyaçlı vatandaşlarımızın bir nebze de olsa ihtiyaçlarını giderdiği için Belediye Başkanımızın kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın bu tip projelerinin sayısını da ilerleyen yıllarda artırmasını Cenab-ı Hakktan niyaz ediyorum. Hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Program katılımcıların bayramlaşması ile sona erdi.
Kaynak: İHA