Tosya Ak Parti İlçe Başkanı'ndan İddialı Seçim Tahmini

Tosya AK Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Tosya Ak Parti İlçe Başkanı'ndan İddialı Seçim Tahmini

İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak parti binasında yapılan bayramlaşma programında soruları cevapladı. Programa Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve çok sayıda partili katıldı.

Partililerle bayramlaşan ilçe teşkilatı gazetecilerin gündemle ilgili sorularını da cevapladı.

Başkan Naci Küçükmorkoç Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ’’ Tosya 2010 Referandum seçimlerinde AK Partiye yüzde 78 oranında oy verdi. İnşallah 10 Ağustos ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 80 oy oranında oy verecektir. Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Tosya olarak 10 Ağustos Pazar günü tam destek vererek tarihi bir oyla Çankaya Köşküne göndermek istiyoruz. 10 Ağustos’ta halkımız tekrar halkın adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Türkiye yolunda daha güçlü yarınlar için tercih edecektir. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı yapılacak seçimler ülkemize, memleketimize, milletimize ve partimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA