Tegv, Yaz Etkinlikleri Faaliyetlerini Sürdürüyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) gezici öğrenim birimlerinden olan Banvit Ateşböceği, Malatya'da çocuklar için yaz etkinlikleri yapıyor.

Tegv, Yaz Etkinlikleri Faaliyetlerini Sürdürüyor

TEGV’in Banvit Ateşböceği, Malatya'da eğitim çalışmaları kapsamında, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminin sona ermesinin ardından çocuklar için yaz etkinlikleri düzenliyor.

Hidayet İlkokulu'nda konuşlanan tırın içerisinde verilen faaliyetlerle çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Etkinliklerle ilgili bilgiler veren TEGV Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimi Sorumlusu Şerif Teymur, yaz etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinlikler, spor faaliyetleri ve bilişim alanında çocuklara keyifli bir zaman geçirmek istediklerini söyledi.

Müzik, sinema ve edebiyat gibi farklı ve eğlenceli kulüp etkinliklerini de çocukların tercihine sunduklarını ifade eden Teymur, "Çocuklar, bahçe oyunları oynayıp, sportif aktivitelerde bulunarak tatillerini eğlenceli ve verimli şekilde değerlendirebilecek. Ayrıca çocuklarımız kendilerini geliştirebilecek faaliyetlerde de bulunacak. Bu etkinlikler çocuklarımızı hem eğlendiriyor hem de öğretiyor. Çocuklar, kendilerine en uygun mesleğin ne olduğuna karar verebiliyorlar. Hiç tanımadıkları ya da bilmedikleri meslekler hakkında bilgi sahibi olabiliyorlar" dedi.

Kaynak: İHA