Siverek’te Motosiklet Kazası Açıklaması

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Siverek’te Motosiklet Kazası Açıklaması

Siverek-Feribot karayolu 20.kilometresinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Siverek istikametinden Feribot istikametine gitmekte olan Mesut Kalçık (18) yönetimindeki 63 EZ 948 plakalı motosiklet, direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Mesut Kaçlık (18) ve Serkan Çoğalan (23) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler 112 sağlık ve jandarma ekiplerine bilgi verdi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Serkan Çoğalan hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada durumu ağır olan sürücü ise Şanlıurfa’ya sevk edildi.

Kaza yerinde güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Kazada hurdaya dönen motosiklet ise karakola çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA