Sincan Belediyesi Pazar Servislerini Yeniledi

Vatandaşa kolaylık sağlamak için pazar servislerini hizmete sunan Sincan Belediyesi, yoğun ilgi ve istek üzerine pazar servislerini yeniledi.

Sincan Belediyesi Pazar Servislerini Yeniledi

Sincan ve Sincanlılar için hayata geçirdiği projelerle tüm kesimin takdirini toplayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, hınca hınç dolan pazar servislerini yeniledi. Sincanlıların rahat ve huzurlu bir ortamda alış veriş yapmasını sağlayan Belediye, pazar servisleri ile de vatandaşı evlerine kadar ücretsiz olarak bırakıyor. Daha rahat ve daha konforlu hale getirilen servisleri beğeni ile karşılayan Sincanlı hanımlar, çocukları ile birlikte rahat rahat alışveriş yapıp evlerine dönüyor. Pazar alışverişlerinin ihtiyaçtan keyfe dönüştüğünü söyleyen Fatma Şahin, "Pazar yerlerimiz düzenlenerek daha temiz ve daha düzenli hale getirildi.

Ayrıca Belediyemizin bizlere ücretsiz olarak temin ettiği servislerimiz de bizim yükümüzü hafifletti. Serviler bizleri evimizden alıp tekrar evimize bırakıyor. Çocuğumla birlikte rahatça alışveriş yapıp kısa sürede de evime ulaşıyorum. Belediye Başkanımız da servislerimizi yeniledi, gördüğümde çok memnun oldum. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Toplumda kadının öneminin tartışılmaz olduğunu belirten Başkan Tuna, "Pazarın yükünü hanımlar çekiyor. Bizde onların yükünü hafifletmek için pazar servislerimizi hizmete sunduk. Servislerimizi de yeniledik. Artık daha büyük ve daha rahat servislerle evlerine ulaşıyorlar" ifadelerini kullandı.

Başkan Tuna, kadınlara pozitif ayrımcılık yapma konusunda kararlı olduklarını, hanımların daha üretken, daha mutlu ve daha huzurlu bir hayat yaşaması için Belediyenin imkanları ölçüsünde çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA