Selçuk'ta Bayramlaşma

Ramazan Bayramı nedeniyle Selçuk protokolü İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde bir araya geldi.

Selçuk'ta Bayramlaşma
Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmada, dostluk, kardeşlik, barış ve sevgi mesajları verildi.


Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Emniyet Müdür Vekili Oktay Kaygısız, Selçuk İlçe Müftüsü İsmail Satu, Selçuk İlçe Sağlık Müdürü Zilhice Turan 'ın öncülük ettiği Bayramlaşma programına, ilçedeki daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde başlayan bayramlaşma Selçuk İlçe Polis Merkezi ziyareti ile devam etti. Buradan Jandarma Komutanlığını ziyaret eden protokol üyeleri, ilçenin huzur ve sükunetini sağlayan polis ve jandarmaya teşekkür mesajları verdi. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, kendi ailelerinden uzak kalan, fakat burada tüm vatandaşların huzurunu ve sükûnetini sağlayan görevi başındaki tüm askerlere ve polise teşekkür ettiğini belirterek; onların bayramını en içten dileklerinle kutladığını söyledi.

“ÇOK ANLAMLI GECELER VE GÜNLER YAŞADIK”
İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde Ramazan Bayramı münasebetiyle yapılan bayramlaşmada konuşma yapan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, ''Bir mübarek Ramazanı daha geride bıraktık. Selçuk'ta Ramazan ayında belediyemizin organizasyonu sayesinde hamiyetperver vatandaşlar katkılarıyla çok güzel yemekler organize ettiler. Bu yemek konusunu dile getirmemdeki sebep ise o kalabalıklarda bir ahenk olmasıdır. Çok anlamlı geceler ve günler yaşadık. Allah daima Ramazan sofralarının bereketini ilçemize ve ülkemize versin'' dedi.

“NİCE RAMAZAN BAYRAMLARINI SAĞLIK, HUZUR, AFİYET İÇİNDE GEÇİRİN”
Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ise Ramazan Bayramı’nın ilk gününde hep birlikte olmaktan ve Ramazan Bayramı’nı müşterek kutlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek “Bu duygunun tüm Selçuk halkı tarafından paylaşılması dileğimizdir. Nice Ramazan Bayramlarını sağlık,huzur,afiyet içinde ailenizle birlikte geçirmenizi temenni ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum'' diye konuştu.

YAŞLI, ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARA ANLAMLI ZİYARET
Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi'ni ziyaret eden Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve beraberindekiler, buradaki yaşlılarla tek tek bayramlaşarak yaşlıların hatırını sordu. Bayramda şehit ve gazi ailelerini de unutmayan protokol üyeleri önce Selçuk Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Selim Ertana'yı, ardından şehit ailelerinden Muharrem Özülkü ve Sümer Tavaslıoğlu'nun ailelerini,son olarak da Belevi'de oturmakta olan Şehit Kenan Çampınar'ın baba ocağını ziyaret edip, bayramlaştı.

''DERNEK OLARAK BAŞIMIZI SOKACAK YERİMİZ YOK”
Selçuk Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Selim Ertana, geçen dönemlerdeki belediye yetkilileri tarafından kendilerine yeni yer tahsisi için söz verildiğini ama sözlerin gerçekleşmediğini ifade etti.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'nın kendilerinin dernek olarak çıkmaza giren bu sorunlarını çözeceğine olan inancının tam olduğunu belirten Ertana'ya başkan Bakıcı dernek olarak sıkıntı yaşadıkları her türlü taleplerinin belediye tarafından giderileceğinin müjdesini verdi. Bayramlaşmanın ardından Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, programa katılan protokol üyelerine ve eşlik eden katılımcılara teşekkür etti.
Kaynak: İHA