Sait'ten Teşkilatlara Ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, meclis çalışmalarına ara verildiği bayram dönemini teşkilatları dolaşarak değerlendirdi.

Sait, yaptığı açıklamada Buca, Karabağlar, Kemalpaşa, Seferihisar, Urla, Güzelbahçe ve Balçova ilçe teşkilatlarını gezdiğini, cumhurbaşkanı seçimi hakkında bilgi aldığını ifade etti.

Yerel seçimde İzmir'de AK Parti'nin yaklaşık bir milyon oy aldığını ve 6 belediye kazandığını kaydeden Sait, "cumhurbaşkanı seçimlerinde bu başarının üzerine çıkacaklarını" belirtti.

Sait, Ramazan Bayramı'ndan sonra 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına seçilmesiyle ikinci bayramı yaşayacaklarını dile getirerek, şunları bildirdi:
"Benim tahminim yüzde 53-56 arasında bir oy oranı ile Tayyip Erdoğan inşallah Türkiye'nin halk tarafından seçilen ilk ve sıralama ile 12. cumhurbaşkanı olacaktır. 2 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de Başbakan Erdoğan İzmir'e gelecek ve inşallah Gündoğdu meydanında halka hitap edecek. Rekor bir kalabalıkla sayın Başbakanımızı ve Cumhurbaşkanı adayımızı Güzel İzmirimizde karşılayacağız, ayrıca o gün güzel sürprizlerimiz de olacak."
Kaynak: AA