Karabağlar’da Yeni Hizmet Binası İçın Sona Yaklaşıldı

Karabağlar Yeşillik Caddesi üzerinde bulunan ve mülkiyeti Karabağlar Belediyesi’ne ait yeni hizmet binasının tamamlanması için geri sayım başladı.

Karabağlar’da Yeni Hizmet Binası İçın Sona Yaklaşıldı
21 bin metrekare inşaat alanına sahip hizmet binasının kısa sürede bitirilmesi için çalışmalara hız verilirken binada görevlendirilen 100 işçi günde iki vardiya olarak çalışıyor.
Karabağlar Belediyesi’nin tüm birimlerini tek bir merkezde toparlamayı amaçladığı yeni hizmet binasında sona yaklaşıldı. Her gün 100 kişinin iki vardiya halinde çalıştığı binada güçlendirme çalışmalarının ardından iç kısım tadilatı da büyük ölçüde tamamlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve başkan yardımcısı Hüseyin Hepşengünler binaya gelerek çalışmaları yerinde inceledi ve şirket yetkililerinden bilgi aldı.

“ÇALIŞMALAR DAHA VERİMLİ OLACAK”
Çalışmaları başına baret takarak takip eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, binanın iki ay içerisinde toparlanmış olacağını belirtti.

Bina için Büyükşehir Belediyesi’nden destek aldıklarının altını çizen Selvitopu, “Büyükşehir Belediyesi ihale bedeline yüzde 85 oranında katkı sağladı. Bu da çalışmaları ve işleri hızlandırdı. Hizmet binasının içinde meclis toplantılarının yapılacağı meclis salonu ile her türlü etkinliklerin düzenleneceği toplantı salonları yer alacak. Dışarıda bağımsız olarak yer alan tüm birimlerimizi bu binaya toplayarak dağınıklıktan kurtulup daha verimli çalışmayı sağlayacağız. Alanımız çok geniş olduğu için yer konusunda hiç bir sıkıntımız olmayacak” dedi.

Kaynak: İHA