Baykal, Chp Manavgat Örgütünde Bayramlaşma Törenine Katıldı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya Manavgat’ta CHP İlçe Örgütünün bayramlaşma törenine katıldı.


Bayramlaşma törenine CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Tabipler Odası ikinci başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ile çok sayıda partili katıldı.

Manavgat’ta her gelişinde CHP’li olduğunu iliklerine kadar hissettiğini belirten Baykal, bu duyguyu yaşattıkları için İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Belediye Başkanı Şükrü Sözen İle partililere şükran duygularını iletti.

Partililerin, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için tavırlarının net olduğunu ifade eden Baykal, “Partililerimiz nasıl davranacaklarını çok iyi bilirler” diye konuştu.

Türkiye’nin büyük sıkıntılar içerisinde iktidarın yönetim anlayışından yorulduğunu söyleyen Baykal, “İktidar son dönemlerini yaşıyor. Buna kendinizi inandırın. Bu iktidar yıkılmaz diye bir anlayışa kendinizi mahkum etmeyin. Bu iktidarın kağıttan kaplan olduğunu artık anlayın. Çünkü tüm dünya bunun böyle olduğunu gördü. Sıra şimdi bizlerde. Bizde bu iktidara gününün göstereceğiz, göreceksiniz” diye konuştu.

Baykal ve ekibi, bayramlaşma töreni sonrası Alanya’daki bayramlaşma törenine katılmak üzere Alanya’ya hareket etti.
Kaynak: İHA