Başkan Genç’ten Huzurevi Ziyareti

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Huzurevinde kalan yaşlı hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Genç’ten Huzurevi Ziyareti

Yaşlılara çeşitli hediyeler ve kırmızı gül hediye ederek ellerini öpen Başkan Genç, yaşlılarla sohbet etti. Yaşlıları odalarında ziyaret eden Başkan Genç, istek ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak yaşlıların bayramda gönüllerini aldı.

Huzurevinde kalan yaşlılarda ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Genç’e çay ve çikolata ikram ettiler. Başkan Genç, burada yaptığı açıklamada, “Bayramların önemine binaen bu ve bunun gibi ziyaretleri yapmak durumundayız. Ben bayramdan hemen önce hastaneleri ziyaret ettim. Bu mübarek günde huzurevimizde kalan yaşlılarımızın bayramlarını kutladık. Onların yalnızlığını ortak olduk. Bayramlarına neşe kattık. Tüm hemşerilerimizden yaşlılarımızı ziyaret etmelerini gönüllerini almalarını rica ediyorum. Çünkü onlar dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır” dedi.

Kaynak: İHA