Ak Parti Manisa’da Firesiz Bayramlaştı

AK Parti Manisa İl Teşkilatı, beş Manisa milletvekilinin de katılımıyla bayramlaştı.

Ak Parti Manisa’da Firesiz Bayramlaştı

İl başkanlığı öncülüğünde Şelale Plaza’da düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Manisa Milletvekilleri TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, Hüseyin Tanrıverdi, Uğur Aydemir, il başkanı Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve çok sayıda partili katıldı.

İl başkanı Murat Baybatur, tören öncesi elini öpen bir çocuğa harçlık verdi.
Törenin açılış konuşmasını yapan il başkanı Murat Baybatur, Soma'daki maden kazası nedeniyle buruk bir bayram yaşadıklarını belirterek, Soma ve Filistin’de şehit olan vatandaşlara Allah’tan rahmet eyledi. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin coğrafyanın kaderini belirleyeceğine dikkat çeken Baybatur, “30 Mart’ta son sözü söylediniz. Aynısını 10 Ağustos’ta da yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçeceğiz. 10 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’ı Çankaya köşküne oturtarak, içeride ve dışarıda kumpas kuranlara gereken cevabı vereceğiz” dedi

Baybatur konuşmasının son bölümünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa mitingi öncesinde partililere tatile gitmemeleri konusunda uyarıda bulunarak, “Yaz tatili, bayram tatili, denize gideyim. Zaman bu zaman değil. Zaman 10 Ağustos’ta fedakarlık yapmak zamanıdır. Kimse bir yere ayrılmasın. Eşimizi dostumuzu miting meydanına getireceğiz ve burada inşallah liderimiz Manisalılar olarak bağrımıza basacağız ve buradan memnun ayrılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise, “Yeniden Osmanlı olma zamanı. Düştüğümüz yerden kalkacağız. Biz bu topraklarda büyüdük. Herkesin bir hesabı var, Allah’ın da bir hesabı var. Son zamanlarda Kürt kardeşlerim için şöyle bir söylenti yayıldı. İlk turda Kürt kardeşlerimiz Selahattin Demirtaş’a vereceklermiş. İkinci turda Recep Tayyip Erdoğan’a verecekmiş. Kürt kardeşlerim kime oylarını vereceğini bilirler. Benim Kürt kardeşlerim ile dinim aynı kitabım aynı. Sandığım da bir olacak. Spil’de Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini dalgalandıracağız” dedi.

Soma’daki maden kazasının ardından şehit madencilerin ailelerine verilen sözlerin hepsini ilan şeklinde verdiklerini kaydeden Özdağ, “Soma’daki faciada kime ne söz verilmişse bütün AK Parti'li Manisa milletvekili arkadaşlarım ile ilan verdik. Madenci ailelerine hangi söz verilmişse hepsi tutulacak. Şimdi kalkmışlar diyorlar ki, 'Efendim babalarının mallarını veriyorlar” Siz geçmişte babalarınızın mallarını mı verdiniz? Ben milletimden alıyorum Soma’daki mağdur işçilere veriyorum ve o millete teşekkür ediyorum. Hükumetime teşekkür ediyorum. Başbakanıma teşekkür ediyorum ve bakanlarıma teşekkür ediyorum. CHP’liler, MHP’liler çatlasınız da, patlasanız da verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” dedi.

Özdağ’ın konuşmasının ardından diğer katılımcılar da kısa birer konuşma yaptı.
Kaynak: İHA