Adıyaman'daki Komşu Kavgası

Adıyaman'da meydana gelen kavgada hayatını kaybeden, bir dönem İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses gibi ünlülerin orkestrasında yer aldığı belirtilen keman sanatçısı toprağa verildi.

Varlık Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan Çiçek ve Polat aileleri ile Kara ailesi arasında dün silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada hayatını kaybeden keman sanatçısı Hacı Çiçek'in Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundaki otopsi işlemleri tamamlandı.
Akrabalarına teslim edilen ve sanat camiasında "Gavur Hacı" lakabıyla bilinen Çiçek'in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Adıyaman Belediyesi Yeni Mezarlığına toprağa verildi.

Cenaze törenine Çiçek'in yakınları ve sanatçı arkadaşları katıldı.

Bu arada kavgayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Güvenlik güçleri, yaklaşık 2 yıl önceki "kız kaçırma" meselesi yüzünden çıktığı belirlenen kavgada 7 kişiyi gözaltına aldı.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Dün, Varlık Mahallesi'nde, aralarında husumet bulunan aileler arasında çıkan kavgada 4 kişi silahla, 6 kişi de sopa ve bıçak darbeleriyle yaralanmıştı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Hacı Çiçek'in İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses gibi birçok ünlünün orkestralarında keman çaldığı belirtilmişti.
Kaynak: AA