Ünal Açıklaması

AK Parti Ordu İl Teşkilatı parti binasında bayramlaşma programında bir araya geldi.

Ünal Açıklaması

AK Parti Ordu İl Başkanlığı binasında yapılan Bayramlaşma törenine AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, AK Parti Ordu İl Başkanı İhsan Şener, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Eski Milletvekilleri Eyüp Fatsa ve Ayhan Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk ve partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, İsrail’in Filistin’e müslümanlara yaptığı zulme değinerek; “Bu zulüm karşısında her zaman ki gibi yine Türkiye olarak dim dik karşılarında olduk” dedi.

İSRAİL’E DÜNYA BİR BEDEL ÖDETECEKTİR
Milletvekili Fatih Han Ünal, partililere hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Biz çok kalabalık bir aileyiz. Biz günümüzün hakkını vererek değerlendirerek zamanımızı tüketmeliyiz. Filistin'deki katliam bizi çok üzdü, üzmeyede devam ediyor. Tek mücadelesini veren ülke biziz, bizimle beraber birde Katar var. Temennimiz bu İsrail’in yaptığı katliamın bir askeri mahkemede savaş suçu mahkemesinde yargılanmasıdır. Bu yargılanma sonucunda her halde Dünya ona bir bedel ödetecektir."

TBMM’DE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
TBMM’deki çalışmaların da devam ettiğini, bayram tatili süresince de boş durmadan ilçelerde çalışmaların süreceğini söyleyen Milletvekili Fatih Han Ünal; “Meclis çalışmalarından kısaca bahsetmek istiyorum. Çok yoğun bir çalışma yaptık. Ramazan boyunca sahura kadar programlarımız devam etti. En son meclise gelen “Torba Yasa” biliyorsunuz 153 Madde daha şu anda yarısına yaklaşamadık. Şimdi Bayramlaşma ve ilçe programlarını yaptıktan sonra hafta sonu tekrar TBMM’ye dönüş yapacağız. SKM’nin yaptığı program doğrultusunda ilçelemerimizi ziyaretlerimiz devam edecek. Şu akıllara gelmesin, “Fatih Han Ünal Milletvekilimiz, ilçemize neden gelmedi” gibi biz ne yazılırsa ona göre hareket ediyoruz. Üç Milletvekili arkadaşımız var. Tabiki hep beraber ilçelerde görev alacağız. Bize düşen ilçelere gideceğiz. Gönlümüz diğer ilçelerde de olacağız. Bayramınızı tebrik ediyorum, Allah bayram sonuna kadar ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi nasip etsin” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE DE FARKI ORTAYA KOYMALIYIZ
Milletvekili Fatih Han Ünal sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Burada biliyorsunuz Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladık. Çok güzel bir karşılama ve güzel bir programa ev sahipliği yaptık. Başbakanımız da Ordu’dan her zamanki gibi memnun ayrıldı. Ama önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimimiz var, orada da Ordu farkını koymamız lazım. Biz bundan tereddütümüz yok. Ordu’nun bu kez yine kendine yakışanı yapmasını istiyoruz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Milletvekili İhsan Şener ve Mustafa Hamarat da birer selamlama konuşması yaparak herkesin bayramını tebrik etti. Selamlama konuşmalarının ardından bayramlaşma yapılarak program sona erdi.
Kaynak: İHA