Tekkeköy’de Bayramlaşma

Tekkeköy İlçe Kaymakamlığı ve Tekkeköy Belediyesi’nce ortaklaşa düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma programı belediye hizmet binasında yapıldı.

Tekkeköy’de Bayramlaşma

Bayramlaşma programına Tekkeköy İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyükşehir ve Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bayramlaş programında vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Togar yaptığı konuşmada, “Tekkeköy’de uzun zaman sonra yapılan kaymakamlıkla belediyenin beraberce organize ettiği bayramlaşma programına halkımız yoğun ilgi göstermiştir. Biz seçim döneminde hep Tekkeköy’de ‘değişimden’ bahsettik bunu sadece hizmet anlamında değil sosyal anlamda da gerçekleştireceğimizin habercisi olarak bu programı Tekkeköy İlçe Kaymakamlığımızca organize ettik. İki kamu kurumunun bundan önceki dönemlerdeki gibi ayrı ayrı bayramlaşma programı yapması Tekkeköy’e hizmet eden iki kurumun birbirinden uzak olduğu anlamı taşımaktaydı. Bu programı ortaklaşa yapmamızda büyük emeği olan Kaymakamımız Sayın İbrahim Küçük’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük de vatandaşların bayramını kutladı.
Kaynak: İHA