Suşehri’nde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Suşehri’nde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Suşehri Belediyesine ait Aspasya sosyal tesislerinde, Suşehri Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı organizasyonu ile düzenlenen bayramlaşma programında, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve diğer protokol üyeleri halkın bayramını kutladı.

Dini bayramların önemine değinen İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, “Bayramlar küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan bayramını kutluyoruz. Ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise birlik ve beraberlik mesajı vererek, ”11 ayın sultanı olan Ramazan ayını idrak ederek, Bu mübarek ayın bayramını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Programa iştirak eden veya edemeyen tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Kaymakam Perçi ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek, burada görev yapan polis memurlarını bayramını kutladı.
Kaynak: İHA