Silopi'de Ramazan Bayramı Kutlamaları

Silopi'de ilçe protokolü ile ilçe halkı bayramlaştı.

Bir otelde yapılan bayram kutlamalarına Kaymakam Suat Demirci, 172. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Çetin Sucu, Silopi İlçe Emniyet Müdürü Hakan İncili, kurum müdürleri, askeri erkan, muhtarlar, vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Suat Demirci bayramların çok özel günler olduğunu vurgulayarak "Bu günler küskünlük, dargınlık havasından arınıp dostluk ve kardeşlik duygularının tazelendiği önemli günlerdir" dedi.

Tüm Silopi halkının bayramını en içten dilekleri ile kutladığını ifade eden Kaymakam Suat Demirci, bölgede görev yapan herkese teşekkür etti.
Bayramlaşma töreni daha sonra 172. Zırhlı Tugay Komutanlığında devam etti. 172. Zırhlı Tugay Komutanlılığında Mülki Amirleri ve halkı, Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Cuştan ve 172. Zırhlı Tugay Komutanlılığı Tank Kurmay Albay Halil Birer karşıladı. Katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Cuştan ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Kutlama programı verilen ikramlarla son buldu. Kaymakam Demirci, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Kaynak: AA