Ramazan Bayramın’da Bartın’da Protokol Bayramlaştı

Bartın’da Ramazan Bayramı dolasıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Ramazan Bayramın’da Bartın’da Protokol Bayramlaştı

Bayramlaşma programına Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Milletvekili Rıza Yalçın kaya, Garnizon Komutanı Mehmet Erdemir, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Seyfettin Azizoğlu bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, “Bayramlar bir araya gelme, paylaşma, kucaklaşma ve dayanışma günleridir. Bugün sizlerle birlikte ilk defa bir bayramda birlikte oluyoruz. Bu güzel Ramazan Bayramının ülkemize huzur ve barış getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Ancak son dönemde yakın coğrafyamızda yaşanan derin acılar, huzur ve barışı değil. acı ve felaketleri de beraberinde getirmektedir. Dileriz ki bu bayram bu acı ve gözyaşlarının son bulduğu bir bayram olur. Tüm bayramlarımızın; bu bayram gibi ülkemizde huzur ve barışla dolu geçmesini temenni ediyor hem sizlerin, hem de buraya gelemeyen tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Protokol üyeleri ve kurum müdürlerince gerçekleştirilen bayramlaşma programın ardından Vali Seyfettin Azizoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri Garnizon Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşma programı şehitlik ve huzurevi ziyareti ile devam etti.

Vali Azizoğlu şehit aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.
Kaynak: İHA