Mudanya’da Bayramlaşma Büyük Coşku İçinde Geçti

Mudanya Belediye Düğün salonunda yapılan bayramlaşmaya, Mudanya İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Garnizon Komutanı Kd.

Mudanya’da Bayramlaşma Büyük Coşku İçinde Geçti
Binbaşı Tayfun Paşaoğlu, Mudanya ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nurettin Özdoğan, Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Sülün, Mudanya belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.
Mudanya İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi açıklamasında, "Tüm ulusumuzun, Mudanyalıların ve tüm İslam aleminin Mübarek kurban bayramlarını kutluyor dünyaya barışın ve kardeşliğin egemen olmasını diliyorum. Ayrıca ülke sınırlarımızın yakınların ve dünyanın birçok bölgesinde yaşanan olumsuzlukların sona ermesi, acıların dindirilmesini diliyorum. Hepinizin bayramı mübarek olsun" dedi.

Mudanya Belediye başkanı Hayri Türkyılmaz da açıklamasında, "Tüm ulusumuzun, İslam aleminin ve Mudanyalı yurttaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, dünya insanlarına barış kardeşlik ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Bu bayram küskünlerin dargınların barışacağı kucaklaşacağı ve sevginin hoşgörünün her yöne yayılmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA