Manavgat'ta Ramazan Bayramı

Manavgat ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Otogar Toplantı Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Afyon Vali Yardımcısı Adem Uslu, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, Garnizon Komutanı Albay Enver Suntur, İlçe Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Naim Tavlı, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, yaptığı konuşmada, ramazan ayının huzur içinde geçtiğini, bayramın da öyle geçmesini dilediklerini söyledi.

Gazze'de yaşanan katliamlara üzüldüklerini dile getiren Bulgurlu, mübarek bir günde katliamların son bulması dileğinde bulundu.
Kaymakamı Bulgurlu, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, güvenlik görevlilerin bayramının kutladı. Bulgurlu ve beraberindekiler Manavgat Devlet Hastanesini de ziyaret ederek, hastalarla bayramlaştı.
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat'ta üç gün önce sokakta tüfekle vurularak yaralanan 6 yaşındaki Tarık Küçükoğlu'nu da ziyaret etti. Baba Harun Küçükoğlu, olayda oğlunun karnına isabet eden 5 saçma ile yaralandığını, ameliyatın ardından sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.
Küçükoğlu, yakalanan zanlıların serbest bırakılmasından yakınarak, "Oğlumuz ölümden döndü. Bizim bayramımız mahvettiler. Şuan iki zanlı savcılıkça serbest bırakılmış. Bu nasıl bir adalet?" diye konuştu.

Bulgurlu da hakim ve savcıların yasalara göre gerekeni yapacaklarını söyledi.

Kaynak: AA