Bünyan’da Ramazan Bayramı

Bünyan Kaymakamlığında Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal’ın kabulü ile başlayan Ramazan Bayramı kutlamalarına Şehit Aileleri ve Gazilerin ziyaretleri ile devam edildi.

Bünyan’da Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramının ilk günü Bünyan Kaymakamlığında başlayan Ramazan Bayramı kutlamalarına Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Başara, İlçe Jandrama Komutanı Kıdemli Başçavuş Beytullah Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Karslı, Bünyan lçe müftüsü Lokman Arslan, Bünyan İlçe mal Müdürü Hasan Basri Gönen, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, sivil toplum kuruluşu başkanları, daire müdürleri ve Mahalle muhtarları katıldı.

Bünyan Kaymakamlığı konferans ve toplantı salonunda protokol üyelerini kabul eden Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal davetlilerin bayramını kutladı.

Gaziler ve Şehit ailelerinin ziyaretleri ile devam eden Ramazan Bayramı ziyaretlerine Elbaşı mahallesindeki Şehit Uzman Çavuş Onur Karasungur’un ailesini ziyaretlerin ardından Elbaşı Jandarma Karakol komutanlığını ziyaret eden protokol üyeleri askerlerin de Ramazan bayramını kutladı. Bünyan’da Ramazan Bayramı kutlamalarına cenaze evlerine taziye ziyaretleri ile devam edildi.
Kaynak: İHA