Batman'da Ramazan Bayramı

Batman kent protokolü Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Fuaye Salonu'nda düzenlenen programda bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Batman Valisi Azmi Çelik'in yanı sıra AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Batman Valisi Azmi Çelik, Ortadoğu'da, yaşanan olaylardan dolayı buruk bir bayram sevinci yaşadıklarını aktardı. Bu olayların biran önce son bulması temennisinde bulunan Çelik, Batmanlılar'ın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.
-Terör devleti İsrail
Vali Çelik'in ardından açıklamada bulunan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ise Ortadoğu'da yaşanan olaylara da değinerek, çözüm süreci ile Türkiye'ye adeta huzurun geldiğini ifade etti.

"Ortadoğu'da terör estiren terör devleti İsrail'i kınıyoruz. Terör devleti İsrail her gün onlarca masum Filistinliyi, Müslüman'ı katlediyor. Saldırıların biran önce son bulmasını temenni ediyoruz" diyen Özdemir, çözüm sürecine de değinerek şöyle konuştu:
"Hükümetimizin hayata geçirdiği çözüm süreci ile bölgemizde adeta bir huzur ortamı oluştu. Artık ölümler olmuyor, analar ağlamıyor. Temennimiz bu olayların bir daha cereyan etmemesi ve gerek bölgemize, gerek ülkemize ve gerekse Ortadoğu'da kalıcı barış sağlanır."


Kaynak: AA