Ayakkabı Yaz Fuarı’nın Tarihi Değişti

Her yıl ocak ayında düzenlenen Ayakkabı Yaz Fuarı aralık ayında gerçekleştirilecek.

Ayakkabı Yaz Fuarı’nın Tarihi Değişti
37’nci Ayakkabı Yaz Fuarı 11-14 Aralık tarihlerinde organize edilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından gerçekleştirilen İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, sektörden gelen talep doğrultusunda 11-14 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek.

AYAKKABI FUARI’NDA DEĞİŞİM ZAMANI
Uzun yıllardır süregelen Ayakkabı Fuarlarını yaşatmanın ötesinde daha da büyütülmesi hedefiyle çalışmalara hız verildi.

Ayakkabı Fuarlarında yenilenme ve değişim sürecinde ilk değişiklik tarihte uygulandı. Ocak ayında düzenlenen Ayakkabı Yaz Fuarı, aralık ayına taşındı. Fuara yeni bir vizyon kazandırmak için var güçle çalıştıklarını söyleyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, sektör temsilcileri ile yapılan ortak çalışmalar sonucunda, Ocak ayında düzenlenen Ayakkabı Yaz Fuarı’nın tarihini aralık olarak belirlediklerini söyledi, fuara yönelik planlanan değişim ve yenilenme sürecinde ilk değişimi tarih ile yaptıklarına dikkat çekti. Örs, Ayakkabı Fuarlarında değişim ve yenilenme çalışmalarının devam edeceğini belirterek, bu süreçte sektörden katkı ve destek beklediklerini sözlerine ekledi.

SADECE PROFESYONEL ZİYARETÇİYE AÇIK
2015 yılının yaz modellerinin sergileneceği Ayakkabı Yaz Fuarı’nda, erkek-kadın, çocuk ayakkabı modelleri, spor ayakkabı modelleri, terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alacak. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak organize edilen Ayakkabı Fuarları; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve İzmir Ayakkabıcılar Odası işbirliğinde organize ediliyor.
Kaynak: İHA