Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizim dava arkadaşlarımız bayramlaşmaya da koşarak gelir, 10 Ağustos'ta sandığa da koşarak gider, oyunu verir. Birilerinin talimatı gibi "Tıpış tıpış gideceksiniz' emrivakilerinden dolayı değil" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Antalya Valiliği tarafından Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen protokol bayramlaşma törenine katıldı.

Burada Antalya Valisi Sebahattin Öztürk tarafından karşılanan Çavuşoğlu, daha sonra Vali Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile diğer protokol üyelerinin bayramını kutladı.
- AK Parti Teşkilatı'nda bayramlaşma
Bakan Çavuşoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı tarafından parti binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, dava arkadaşlarının her zaman sevgi ve coşku içinde her yere adeta "koşa koşa" gittiklerini söyledi.

10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için de destek isteyen Çavuşoğlu, şunları söyledi:
"Bizim dava arkadaşlarımız bayramlaşmaya da koşarak gelir, 10 Ağustos'ta sandığa da koşarak gider, oyunu verir. Birilerinin talimatı gibi 'Tıpış tıpış gideceksiniz' emrivakilerinden dolayı değil, Türkiye'yi sevdiği için, liderini sevdiği için, güvendiği için, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı için koşa koşa sandıklara gidecek, oyunu kullanacak ve 'Ben de oyumu kullandım' diyecek inşallah."
Antalya'nın 30 Mart'ta Ankara'ya güçlü bir mesaj verdiğini ve gücün cumhurbaşkanlığı seçimi için beklentileri daha da yükselttiğini ifade eden Çavuşoğlu, 10 Ağustos'ta Antalya'nın cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a gereken desteği vereceğine inandığını bildirdi.
Havanın sıcak olması nedeniyle konuşmasını kısa tutacağını belirten Çavuşoğlu, herkesin bayramını kutladı.
Konuşmasının ardından Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve milletvekilleri ile vatandaşların bayramını kutladı.
Bayramlaşma programında vatandaşlara dondurma ikram edildi.
Kaynak: AA