Ak Parti Bayramlaşmasına Yoğun Katılım

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde izdiham yaşandı.

Ak Parti Bayramlaşmasına Yoğun Katılım

Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti Gaziantep İl Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde izdiham yaşandı. Saatlerce süren bayramlaşma törenine binlerce vatandaş katıldı.

Bayramlaşma sonrası açıklamada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti’nin güçlü, onurlu ve şerefli bir aile olduğunu ifade etti.

Fatma Şahin, “12 yıldan beri alandayız. 12 yıldan beri büyüyen bir coşkuyla hemşehrilerimiz, sevdiklerimiz, partililerimizle bir ve beraber olup bayramlaşmamızı yapıyoruz. Görüldüğü gibi alana ilk girdiğimizdeki 3 Kasım coşku aynen devam ediyor. Biz; güçlü, onurlu ve şerefli bir aileyiz. Umudun AK Parti’de olduğu ve 10 Ağustos’ta hamdolsun inşallah yine Sayın Başbakanımızı Gaziantep’ten güçlü bir destekle cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Açıklamasında Ortadoğu’daki sıkıntıya da değinen Başkan Şahin, şu sözleri kaydetti:
“Şimdi tabi Türkiye çok sağlam duruyor. Bütün dünyanın vicdanı oluyor. İnsanlığın sesi oluyor. Değerler siyaseti, vicdan siyaseti yapıyor ve dünyada bunun karşısında birçok ülkede Türkiye gibi düşünen halkların artık ayaklandığını; bu savaşa, gözyaşına, zulme ‘dur’ dediğini görüyoruz. İnşallah halklar birleşecek, Müslüman dünyası birleşecek ve zalim istediğini, başarıyı elde edemeyecek.”
Bayramlaşma töreninden sonra söz alan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Her bayram olduğu üzere bu bayram da sevenlerimiz, dostlarımız, AK Parti gönüldaşlarıyla beraber olduk ve gayet güzel bir bayramlaşma oldu. Diliyorum ki bu güzel hava her zamana yayılsın. Tabi bayram; dostluk, barış demek. Bu bayramın ruhuna uygun olarak da Gaziantep’te sevdiklerimizle birlikte bayramı yaşamaya çalışıyoruz. Tabi bizi üzen noktalar da var. Özellikle Müslüman aleminin kan içerisinde olması bizleri ziyadesiyle üzüyor. İnşallah onlar da bir gün bizim gibi bayramı huzur ve mutluluk içinde yaşarlar.”
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamada bulunan Uzer, şu ifadeleri kullandı:
“Bu seçim çok önemli bir seçim. Öncelikle Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı Adayımız, 7 Ağustos’ta Gaziantep’e gelecek. Muhteşem bir miting yapacağız. İnşallah 10 Ağustos’ta Sayın Başbakanımızı, cumhurbaşkanlığı makamına oturttuktan sonra bizim çalışmalarımız yine devam edecek. Bizim meselemiz bu ülkede yaşayan garibanların, fakir insanların, darda insanların rahatlaması. Buna coğrafyamızda yaşayan, sıkıntılar içerisinde yaşayan insanlar da dahil. Elbette ki cumhurbaşkanlığı seçimi hem Türkiye’miz hem de bölgemiz için çok önemli. Sayın Başbakanımız, cumhurbaşkanı olduktan sonra inşallah bu bölgedeki ağırlığını Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olarak, halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı olarak daha ağırlıklı bir şekilde hissettirecek. İnşallah bir şeyler yapabilirsek ne mutlu bize.”
Bayramlaşma törenine; AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Şamil Tayyar, Ali Şahin, Mehmet Sarı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu katıldı.

Kaynak: İHA