Kozan İşletme Fakültesi Eğitime Başlıyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kozan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Çürük, fakültelerinin ilk yılında 31 öğrenciyle eğitime başlayacağını bildirdi.

Çürük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yükseköğretim Kurulu'nun öğrenci alma kriterlerini hızlı bir şekilde tamamlanmasının ardından işletme bölümüne 31 öğrencinin yerleştirildiğini belirtti.

5 Eylül'de başlayacak kayıt sürecinin tamamlanmasının ardından 22 Eylül'de ilk kez eğitim öğretime başlayacaklarını ifade eden Çürük, "Fakülte, kendi binasına kavuşana kadar Kozan Meslek Yüksekokulu binasının İşletme Fakültesine tahsis edilen bölümünde eğitimini sürdürecek" dedi.

Kontenjanlarının da dolduğunu ifade eden Çürük, şunları kaydetti:
"Eğitimin başladığı ilk yılda fakülte için belirlenen kontenjanın tamamının dolmuş olması, Kozan İşletme Fakültesine olan yoğun talebin bir göstergesidir. Kozan İşletme Fakültesi, genç bir fakülte olmakla birlikte, dekan, dekan yardımcıları ve 5 öğretim üyesinin yanı sıra, ana kampüste yer alan diğer fakülte öğretim elemanlarının sunacağı destekle güçlü bir akademik kadroyla öğretime başlayacaktır."
Kaynak: AA