Evi Yanan Aileye Sındırgı Belediyesi'nden Yardım

Sındırgı'da evlerinde çıkan yangında tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen Deniz Ailesi'ne Sındırgı Belediyesi yardım eli uzattı.

Evi Yanan Aileye Sındırgı Belediyesi'nden Yardım

Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı Umurlar mahallesinde oturan ve evlerinde çıkan yangında tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen Deniz ailesine Sındırgı Belediyesi yardım eli uzattı. İlçe merkezine yaklaşık 17 kilometre mesafede bulunan Umurlar mahallesinde Mevlüt Deniz’e ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Yangında can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana gelmişti. Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ve Fen İşleri Müdürü Şakir Akbaş, Deniz ailesinin evlerini ziyaret edip yanan evde inceleme yaptı ve ihtiyaçları tespit etti. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Sındırgı Belediyesinin her yönüyle halkın yanında olacağını belirterek; “Sındırgı Belediyesi olarak zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek boynumuzun borcudur. Belediye olarak gerekli yardımı yapacağız. Ailemize geçmiş olsun. Evi yanan aileye yardımlarını esirgemeyen esnafınıza ve personelimize teşekkür ederim” dedi

Başkan Yavaş, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi olan ailelere vakit kaybetmeden yardımda bulunduklarını söyledi.

Evi yanan aileye yardım elini uzattıklarını ve acılarını bir nebze de olsun hafifletmeye çalışacaklarını dile getiren Başkan Yavaş, evin tamirinin en kısa sürede yapılacağını belirtti.

Yangında evi zarar gören Deniz ailesi, kendileriyle ilgilenen Başkan Yavaş’a teşekkür ederek; “Belediyemizin desteği ile toparlanıyoruz. Başkanımıza maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA