Btso Yönetim Kurulu Başkanı Burkay Açıklaması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bukay, "Ramazan'da Birlikte Olalım' kampanyası çerçevesinde düzenlenen "İftar Sofrası"nda 1 ay boyunca 120 bine yakın Bursalı vatandaşı ağırladıklarını belirterek, "BTSO iftar sofrası, mübarek ramazan ayında birlik ve beraberliği güçlendirdi" değerlendirmesinde bulundu.

Burkay, yaptığı yazılı açıklamada, BTSO ev sahipliğinde Bursalı işadamlarının katkılarıyla gerçekleştirilen "İftar Sofrası"nda, Bursalıların hep beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını bildirdi. BTSO İftar Sofraları'nın Yıldırım Belediyesi Katlı Otoparkı, Çarşamba Pazaryeri ve İsabey'de kurulduğunu anımsatan Burkay, şunları kaydetti:
"BTSO olarak bu eşsiz manevi iklime, geçen sene olduğu gibi bu sene de önemli katkı sunmak adına yola çıktık. Hayırsever iş adamlarımızın katılımıyla 3 ayrı noktada iftar alanı kurduk. Ramazan ayı boyunca her akşam 4 bine yakın Bursalı ile iftarlarımızı birlikte açtık. Oluşturduğumuz iftar sofraları, vatandaşlar arasında dayanışma ve birlik beraberlik duygularını güçlendirdi. Artık zaman bir olma zamanıdır. Bu iftar programlarında bu duyguyu yaşıyoruz."
Kaynak: AA