Btso İftar Sofraları Ramazan Ayında 120 Bin Bursalıyı Ağırladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ kampanyası çerçevesinde düzenlenen İftar Sofrası, 1 ay boyunca 120 bine yakın Bursalı vatandaşı ağırladı.

Btso İftar Sofraları Ramazan Ayında 120 Bin Bursalıyı Ağırladı
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ‘BTSO İftar Sofrası’ programlarının şehre birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi.


BTSO tarafından organize edilen “Ramazan’da Birlikte Olalım” kampanyası Ramazan ayı boyunca on binlerce vatandaşı bir araya getirdi. BTSO ev sahipliğinde Bursalı işadamlarının katkılarıyla gerçekleştirilen “İftar Sofrası”nda, Bursalılar hep beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. Yıldırım Belediyesi Katlı Otoparkı, Çarşamba Pazaryeri ve İsabey’de Bursa halkına hizmet veren BTSO iftar sofraları, aynı zamanda Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi. Birlik ve dayanışma duygularının zirve yaptığı Ramazan ayını geride bıraktıklarını kaydeden BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Ramazan’da Birlikte Olalım” programının şehrin önde gelen iş adamlarının Bursalılar ile buluşmasını sağladığını kaydetti.

120 BİNE YAKIN BURSALI BULUŞTU
Ramazan ayı boyunca yaklaşık 120 bine yakın vatandaşı ağırlayan “Ramazan’da Birlikte Olalım” kampanyasının önemine işaret eden Başkan Burkay, “BTSO olarak bu eşsiz manevi iklime, geçen sene olduğu gibi bu sene de önemli katkı sunmak adına yola çıktık. Hayırsever iş adamlarımızın katılımıyla 3 ayrı noktada iftar alanı kurduk. Ramazan ayı boyunca her akşam 4 bine yakın Bursalı ile iftarlarımızı birlikte açtık. Oluşturduğumuz iftar sofraları, vatandaşlar arasında dayanışma ve birlik beraberlik duygularını güçlendirdi. Artık zaman bir olma zamanıdır. Bu iftar programlarında bu duyguyu yaşıyoruz” dedi.

REMZİ TOPUK: “DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER”
Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında “Ramazan’da Birlikte Olalım” kampanyası ile iş dünyası ve Bursalıların bir araya geldiğine değinen Meclis Başkanı Remzi Topuk ise, kampanyaya destek veren meclis üyelerine ve Bursa iş dünyasına teşekkür etti. Topuk, “İş dünyamızın temsilcileri ile vatandaşlarımız bir araya geldi, hep birlikte sofraya oturduk, birlikte iftar yaptık. Birlik ve beraberlik ayında BTSO olarak, birlikte hareket etmenin gurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA